Puerto MaldonadoLettertype transformator 400kVOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en ni

  • vrijgavetijd:2022-07-22 01:57:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:135
  • Korte omschrijving:

    Puerto Maldonado,Vallende buitenlandse zaken en piercingWat is de bedrading van droge transformator?Puerto MaldonadoDe visuele inspectiem

Artikel inhoud

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Wat is de bedrading van droge transformator?

Puerto MaldonadoDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming offset,Puerto MaldonadoStandaard laadcapaciteit van droge transformatoren, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid,Puerto MaldonadoPrijs van 400 KVA-boxtransformator, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Sahline.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Puerto MaldonadoLettertype transformator 400kVOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en niet-gebruik?



lekkage van olie bij loopflens

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Handig en efficiëntBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,Puerto MaldonadoGrondstof voor transformatoren met olieonderdompeling, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Puerto MaldonadoDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Kolwezi.kgmOverige productinformatie
  • Cosenza.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringTel de hoogtepunten

    Cosenza.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringTel de hoogtepunten

  • Xinzhou.8 meter elektrische liftRol en toepassing in productie

    Xinzhou.8 meter elektrische liftRol en toepassing in productie

  • Souk van HoumtRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenI

    Souk van HoumtRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenI

  • StenenKleine schaarliftGerelateerde zaken gebruikt

    StenenKleine schaarliftGerelateerde zaken gebruikt

  • StenenGebogen arm hefplatform vrachtwagenWat zijn de prestaties?

    StenenGebogen arm hefplatform vrachtwagenWat zijn de prestaties?

  • FresnoHydraulisch hefplatform heffenDe totale schaal van is groter

    FresnoHydraulisch hefplatform heffenDe totale schaal van is groter

  • Katowice.Elektrische bemande liftProductieproces

    Katowice.Elektrische bemande liftProductieproces

  • Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

    Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!