Maldonado.Opdracht voor transformatoren met olieonderdompelingSnel in industrieel gebruik

  • vrijgavetijd:2022-07-26 01:57:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:90
  • Korte omschrijving:

    Maldonado.,Maldonado.Hoeveel is 630 box transformator,kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van

Artikel inhoud
Maldonado.Hoeveel is 630 box transformator,

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Maldonado.Energiebesparende analyse van de transformator

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading kortsluiting tussen dozen, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Lushnje.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Maldonado.Opdracht voor transformatoren met olieonderdompelingSnel in industrieel gebruik



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden,Maldonado.Transformer inductor,Maldonado.Brandmerk droogtype transformator, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Verslag over de kwaliteitscontrolelekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Maldonado.Opdracht voor transformatoren met olieonderdompelingSnel in industrieel gebruik



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Norm voor inspectielekkage van bout- of buisexterne draad

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Dry type transformator bedrijf

Maldonado.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Kolwezi.kgmOverige productinformatie
  • Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

    Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

  • XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

    XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

  • Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

    Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

  • Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

    Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

  • Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

    Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!