Carabaleda.kgmSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn

  • vrijgavetijd:2022-08-02 07:16:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:443
  • Korte omschrijving:

    Carabaleda.kgm,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Carabaleda.kgmNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Carabaleda.kgmSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de functies van



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Veiligheid en gezondheidGeluidsoplossing van droge transformatoren

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt,Carabaleda.kgmSpecificatie voor droge transformatoren, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Look van olie van de radiator


Carabaleda.kgmSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de functies van



Look van olie van de radiator

WerkcursussenEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Carabaleda.kgmtransformator van Europees type box,Carabaleda.kgmOntwerp van een transformator, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Het geluid van droge transformator komt van

Carabaleda.kgmEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Kolwezi.kgmOverige productinformatie
  • Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

    Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

  • NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

    Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

  • Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

    Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

  • Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

    Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

  • Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!