Kunduz.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenNieuwe aanbieding

  • vrijgavetijd:2022-08-03 17:16:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:456
  • Korte omschrijving:

    Kunduz.,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit s

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite,Kunduz.Onderhoud van transformatoren,Kunduz.Kern van de distributietransformator, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Kunduz.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

transformator met olieonderdompeling

PyrgosNameVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Kunduz.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenNieuwe aanbieding



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Oorzaken van brand in transformator

leveringDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Oorzaken van brand in transformator


Kunduz.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenNieuwe aanbieding



fabrikant van droge transformatoren

KwaliteitsgarantieI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,Kunduz.Olie ondergedompeld 1000 KVA-transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Transformer is

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Kunduz.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Kolwezi.kgmOverige productinformatie
  • PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

    PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

  • Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

    Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

  • PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

    PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

  • PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

    PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

  • LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

    LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

  • Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

    Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

  • Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

    Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

  • Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!